Op 12 december gaat het Gymgala door in de Lotto Arena in Antwerpen
Op 12 december gaat het Gymgala door in de Lotto Arena in Antwerpen


Met de steun van


ethias.png

Zet je schrap voor het Gymgala 2021

Elien Van Deynse   ‐  Maandag 4 okt 2021

Gymfed & Ethias present, het Gymgala

EIN-DE-LIJK is het zover! Op zondag 12 december staat het Gymgala terug op onze kalender. Het eerste LIVE event mét publiek in lange tijd. Ben jij ook van de partij?

De Lotto Arena in Antwerpen in dé place to be voor de drie, jawel, DRIE shows! Eentje om 10.30 uur, 14.30 uur en de laatste om 18.30 uur. In de middelste show (14.30 uur) zullen Gymbo en Gymba ons ook vervoegen om er een een waar spektakel van te maken voor onze jongste spruiten. 

Onze Belgische toppers, de meisjes van team BELGYM en internationale gymnasten staan te popelen om er samen met Olympisch kampioene Nina Derwael een enorm spektakel van te maken. Ook aan special acts geen gebrek dit jaar! Het wordt gegarandeerd een wervelende show voor de hele familie! 

TICKETS

De ticketverkoop gaat van start op maandag 11 oktober. Wees er snel bij want naar jaarlijkse gewoonte verkopen de tickets als een sneltrein. 

  • Individueel ticket € 35/ticket
  • Kinderen tot en met 3 jaar € 5/ticket
  • Groepsticket (vanaf minimum 20 personen/show) € 30/ticket

Check zeker de extra info ivm het Covid Safe ticket. Want om zorgeloos te kunnen genieten van het Gymgala is het Covid Safe Ticket (CST) van toepassing. Zonder krijg je jammer genoeg geen toegang tot de zaal.

VRIJWILLIGER

Wil je de show graag achter de schermen beleven? Geef je dan op als vrijwilliger! Inschrijven hiervoor kan tot 31 oktober via volgende link. 

www.gymgala2021.be

Inschrijven nieuwsbrief