Op zondag 12 december is de Lotto Arena te Antwerpen opnieuw dé place to be voor alle gymnastiekfans. Na een jaar uitstel vanwege corona zijn we gelukkig terug, en hoe! Naast onze Belgische toppers zien we naar jaarlijkse gewoonte ook topgymnasten van wereldniveau aan het werk en de special acts maken de show compleet.

Onze Olympische ploeg met Jutta Verkest, Lisa Vaelen, Maellyse Brassart & Olympisch kampioene Nina Derwael kunnen natuurlijk niet ontbreken. Zij staan te popelen om er samen met jullie een wervelende show van te maken! 

Er gaan dit jaar maar liefst drie shows door op zondag, om 10.30 uur, 14.30 uur 18.30 uur. Elke show duurt ongeveer twee uren en heeft een halfuur pauze in het midden. Mascottes Gymba en Gymba wonen de middagshow bij. Zij nemen je kleine spruit mee in de magische wereld van gymnastiek, dans en Rope Skipping!

Nieuws

Helpende handen gezocht - Logistiek Gymgala 2021

Vrijdag 22 okt 2021

Op zondag 12 december is de Lotto Arena te Antwerpen opnieuw dé place to be voor alle gymnastiekfans. Voor de logistieke ondersteuning zijn wij op zoek naar een club die ons hierbij kan helpen. 

Maureen Vanherberghen tijdens de show in 2019 - Foto Christian Degroote

Maureen Vanherberghen opnieuw speaker op het Gymgala

Maandag 18 okt 2021

Op zondag 12 december is de Lotto Arena te Antwerpen opnieuw dé place to be voor alle gymnastiekfans. Na een jaar uitstel vanwege corona zijn we in december gelukkig terug met dé show voor jong en oud, het Gymgala! Naast onze fantastische cast met toppers van over heel de wereld, mogen we ook dit jaar een fantastische speaker verwelkomen, Maureen Vanherberghen!

Ticketverkoop Gymgala 2021 van start

Maandag 11 okt 2021

Op zondag 12 december verzamelen alle gymnastiekfans in de Lotto Arena voor het Gymgala! Een wervelende show voor de hele familie met heel wat topgymnasten en special acts. De ticketverkoop gaat vandaag van start. 

Beleef het Gymgala achter te schermen en geef je op als vrijwilliger

Donderdag 7 okt 2021

De Gymnastiekfederatie Vlaanderen organiseert opnieuw het Gymgala in de Lotto Arena! We organiseren maar liefst 3 shows op zondag 12 december 2021 en zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de periode van 8 t.e.m. 14 december 2021.

Op 12 december gaat het Gymgala door in de Lotto Arena in Antwerpen

Zet je schrap voor het Gymgala 2021

Maandag 4 okt 2021

EIN-DE-LIJK is het zover! Op zondag 12 december staat het Gymgala terug op onze kalender. Het eerste LIVE event mét publiek in lange tijd. Ben jij ook van de partij?

Inschrijven nieuwsbrief

#gymgala2021

Twitter wordt geladen